Hockeykampen in de zomervakantie

Zaalhockeykampen in de winterHockeykampOvernachtkampen in ZomerHockeykampen in Mei

DEZE VERJAARDAGSACTIE LOOPT TOT 1 MEI : 

De Nationale Sportkampen bestaan 15 jaar en pakken daarom groots uit! Zo krijg je tot maar liefst 20 euro verjaardagskorting op een zomerkamp en een gratis TK-Hockeystick t.w.v. 150 euro bij een hockeykamp met overnachting (voorwaarden). Ga je mee naar Barcelona, dan is jouw verjaardagsvoordeel zelfs 250 euro. Dat is nog eens uitpakken! Weet jij nog niet precies wanneer je kan? Boek je kamp nu en tot 2 maanden van tevoren kan je kosteloos annuleren of omboeken! #WijVierenFeest


 

Hockeykampen in de zomervakantie

De zomervakantie zit boordevol hockeykampen. Om je keuze wat makkelijker te maken hebben we alle hockeykampen, en tophockeykampen, topkeeperskampen en hockeyspecials op een rij gezet. 

 

Hockeykampen Zomervakantie 2018

Voor de meeste hockeyers van 6-14 jaar is dit het ultieme hockeykamp. We wisselen leerzame en uitdagende oefeningen en wedstrijdvormen af met leuke activiteiten en andere sporten. We maken een onderscheid tussen het Hockeykamp Junior (6-8 jaar, 50% hockey en 50% andere activiteiten) en het Hockeykamp Original (8-12 jaar en op enkele locaties 8-14 jaar, 75% hockey en 25% andere activiteiten). Ditr zijn super leuke en veelzijdige kampen dus! Een van de dagen staat in een speciaal thema, die bekend gemaakt wordt in de kampbrief. Het hockeykamp wordt afgesloten met een spectaculaire eindshow voor de ouders, waarin jij de grote ster bent! De hockeykampen worden georganisseerd op verenigingen door heel Nederland, waardoor er altijd één in jouw buurt is. Bekijk hier alle hockeykampen in de zomervakantie 2018.

 

Tophockeykampen Zomervakantie 2018

Voor de fanatieke hockeyers die niets liever willen dan de hele dag hockeyen hebben we het performance tophockeykamp (10-14 jaar en op enkele locaties 8-16 jaar). Je kan jouw hockeyhart hier vullen met hockeyliefde, als je bezig bent in uitdagende hockeyoefeningen. De groepen bestaan uit gemiddeld 8 spelers, waardoor je veel individuele aandacht zal krijgen. Ook krijg je iedere dag een clinic. Deze clinic staat helemaal in het teken van jou beter te maken. Zo komt er o.a. video-analyse, een topspeler en een topcoach langs om van jou een nog betere hockeyer te maken. Bekijk hier alle tophockeykampen in de zomervakantie.

 

Hockeyspecials Zomervakantie 2018

Jouw hockeyhart moet wel harder gaan kloppen van deze gave hockeyspecials! We hebben een aantal hockeykampen in een speciaal thema gezet, waardoor ze nog leuker en afwisselender zijn en iedere deelnemer een uitdaging bieden. Zo is er het Hockey- en Beachkamp (8-14 jaar), het Hockey Adventure Camp (8-12 jaar) en het Internationale Hockeykamp naar Barcelona (12-14 en 15-18 jaar). Hier blijft iedereen slapen. Maar er zijn ook hockeykampen waarbij je zowel thuis kan slapen als kan overnachten. Denk aan het 3D-tophockeykamp, het Sleepcornerkamp of.... Kijk snel verder naar alle mogelijkheden. Wedden dat er wat voor jou bij zit?


TopkeeperskampenZomervakantie 2018

Ook als keeper kan jij grote stappen maken tijdens een keeperskamp in juli en augustus. Je zal veel keepersoefeningen doen in groepjes van 3 a 4 hockeykeepers, waardoor er veel individuele aandacht is en de intensiteit hoog ligt. Maar je traint niet alleen op je individuele techniek, je zal ook in cirkelsituaties gaan trainen met het tophockeykamp. Hierdoor zal je ook tactisch een betere keeper worden. Bekijk hier alle topkeeperskampen in de zomervakantie.

 

Topkeepers hockeyspecials - Zomervakantie 2018

In deze zomer hebben we diverse uitdagende kampen voor hockeykeepers. Zo kan je meedoen aan het Internationaal Tophockeykamp, aan het Hockey Adventure Keeperskamp en het veelbezochte Keepers- en Beachkamp. Bekijk hier de mogelijkheden.